Get the Flash Player to see this player
 

43 MБ
9 мин : 22 сек
720 x 576
387 просм.
25 дек 2012



Одобряю
Запомнить
Текущий кадр




Апостазія Ватикану йде до кульмінації

Альбом Сучасний стан Церкви (4 видео)

Державний секретаріат Ватикану

Апостазія Ватикану йде до кульмінації

Можна було б очікувати, що під час Адвенту папа закличе політичних лідерів, особливо президента США і канцлера Німеччини, щоб чинили покаяння і відреклися гендер-гей ідеології, яка знищує всі моральні, духовні та християнські цінності. Папа також був зобов’язаний закликати їх скасувати злочинну ювенальну юстицію, яка без причин краде дітей, психічно їх травмує, деморалізує і навіть сатанізує. Очікувалося, що в цей передріздвяний час папа закличе світових банкірів, масонські ложі і лідерів ООН, ЄС та Ради Європи чинити покаяння і зупинити процес редукції, тобто геноциду людства.
На жаль, в передріздвяний час ми дізнаємося про шокуючу діяльність Ватикану.
3.12.2012р. папа закликає світових політиків до створення однієї світової влади і нового світового порядку. Нагадаємо, що в 2011 році Ватикан закликав до створення єдиного Світового банку. В тому самому році жестом беатифікації Івана Павла II підніс на вівтар духа Асижу. Цим проклав шлях до однієї всесвітньої релігії з духом антихриста.
Протягом цих двох років Ватикан оголосив програму масонів, якою є:
- єдина світова влада
- єдина світова валюта
- єдина світова релігія
Що стосується простих людей, вони чекали від папи підбадьорення до Різдвяних свят. На Різдво кожен християнин знову відновлює своє відношення до Христа і знову приймає Його через покаяння і віру до свого серця. Боже слово в Еф. 3,17 каже: «щоб Христос через віру перебував у ваших серцях».
Папа, замість того, щоб вказувати на суть Різдва, мудрує про осла, вола і календар, і цим плутає віруючих історично-атеїстичним методом, який по суті заперечує Божество Христа і саме натхнення Св. Письма.
Згіршені православні християни сказали: «Папа виходить з єретичних джерел і ставить під сумнів усю історію християнства».
Іншим шоком є те, що у Ватикані з 1 січня 2013 року запроваджується обов"язкове чіпування під числом антихриста 666, поки що не на руку або чоло.
Президент Обама проголосив вже обов"язкове чіпування на людське тіло для всіх американців – а це до 23 березня 2013 року. Тепер Обама вже може обманювати громадськість, посилаючись на Ватикан.

Візантійський Вселенський Патріархат від імені всіх щирих християн цілого світу закликає папу і Ватикан до покаяння зі своєї апостазії . Конкретно, потрібно:
1) відректися єресей історично-критичного методу і духа атеїзму, який пов"язаний з цим методом;
2) відректися духа Асижу – духа антихриста, який поганське вшанування демонів ставить на один рівень зі спасительною смертю Божого Сина Ісуса Христа на хресті;
3) відректися духа, який творить єдність з масонами та з їх антиєвангелієм;
4) не дозволити у Ватикані впровадження електронних карт з числом апокаліптичного звіра 666.
Якщо ці конкретні кроки покаяння, ні папа, ні Ватикан не вчинять, то кожен католицький єпископ, священик і християнин повинен відділитися від духа апостатичного Ватикану, який протирічить духу Христа.
Хто з"єднаний з духом сучасного Ватикану, вже не з"єднаний з Христом, але з антихристом! Його чекає кінець в огненному озері. Згідно Гал. 1,8-9, на всіх, хто приймає антиєвангеліє і цього духа антихриста, лягає Божа анатема. Відкинення покаяння веде до вічної погибелі: «Якщо не покаєтеся, то всі загинете!» (Лк. 13,3). «Покайтеся і віруйте в Євангеліє.» (Мрк. 1,15).

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр
Єпископи-секретарі
Львів, Україна, 24.12.2012р.

Копії: Конгресу і губернаторам США; Президентам держав-членів ЄС та депутатам Європарламенту; Президентам Росії, України і Білорусії; Православним єпископам і представникам християнських Церков; ЗМІ



Категории ВИДЕО »






Cодержимое этого сайта добавлено его посетителями.
Администрация не несет ответственности за действия посетителей.
При обнаружении незаконно размещенного материала свяжитесь с нами.

Про сайт io.ua   Новости io   Отзывы   Реклама   Contacts